این خانه که یکی از بزرگترین خانه های تاریخی این شهر محسوب می شود هفت هزار متر مربع زیر بنا دارد و شامل ۲ بخش بیرونی و اندرونی است که تمام ساختمان به گچبری های بسیار زیبا مزین شده است . این خانه دارای چندین حیاط است که همگی متقارن می باشند. برای رفتن به این خانه تاریخی بهای بلیت ۵ هزار تومان به ازای هر نفر بود و زمان لازم برای بازدید حدود ۱ ساعت کافی می باشد . دیدن از این بنای تاریخی را در شب بهتون توصیه میکنم چرا که نور پردازی بسیار زیبایی دارد که زیبایی این خانه را دوچندان کرده است و یکی از تفاوت های آن با دیگر خانه های تاریخی همین نورپردازی در شب می باشد
بیشتر بخوانید
کلیسای زیبای ارتدکس یونانی ایا تریادا که بزرگترین کلیسای ارتدکس یونانی استانبول هست در سال 1880 میلادی ساخته شده و هنوز هم مورد استفاده اقلیت یونانی ساکن در این شهر قرار میگیره.
این کلیسا که در جوار میدان تقسیم قرار گرفته و گنبد اونو به وضوح میتوان از میدان تقسیم دید، از اولین کوچه خیابان استقلال به راحتی قابل دسترسیه و بازدید از اون قطعا خالی از لطف نیست.
در وسط میدان و درست روبروی پلکان اسپانیایی آبنمای Barcaccia واقع شده که به نام Fountain of the longboat نیز شناخته میشود و در بین سالهای 1627 تا 1629 توسط Pietro Bernini ساخته شده است. همچنین اطراف میدان چند فروشگاه و چند کافه قرار گرفته است. هر وقت به این میدان سر بزنید هنرمندانی را میبینید که مشغول هنرنمایی هستند.
این میدان در زمان بازدید ما با رتبه 111 در بین جاذبه های شهر رم یکی از شلوغترین و مشهورترین میدانهای این شهر به حساب می آید. برای دسترسی به این میدان میتوانید از ایستگاه مترو Spagna استفاده نمایید و با حدود ۵ دقیقه پیاده روی به اینجا برسید.
یکی از ویژگیهای برجسته این کلیسا، قرارگیری در قلب طبیعت کوههای بخش مرزی جلفا و جمهوری آذربایجان و همینطور در کناره رودخانه ارس است. کلیسای سنت استپانوس در دامنه بلندیهایی قرار گرفته که ماغارد نامیده میشوند و از این جهت هم در منابع کتابهای ارمنی به نام دیر ماغارد نیز شناخته میشود. این کلیسا در واقع در ۶ کیلومتری روستای دره شام قرار گرفته که چیزی حدود ۱۵ کیلومتری غرب شهر جلفا و در محله قزل وانک است.
کلیسای سنت استپانوس به طور کلی مورد احترام تمامی ارامنه و بهخصوص شاخه مسیحیان گریگوری ساکن ارمنستان قرار دارد، به همین دلیل هم معمولاً در یکی از روزهای سال، هزاران نفر از ارامنه در این کلیسا جمع میشوند و مراسم و آیینهای خودشان را به جا میآورند.
خواجه شمس الدین محمد شیرازی، غزل سرای بزرگ، متخلص به حافظ و ملقب به لسان الغیب و ترجمان الاسرار، در آغاز سده هشتم هجری در شیراز متولد و در سال ۷۹۲ ه. ق. در شیراز درگذشت. حافظ ،قرآن را بنابر گفته خود، بر چهارده روایت، از بر بوده و از این رو حافظ خوانده شده. وی علاوه بر جایگاه بسیار والایی که در شعر فارسی داره، جایگاه بالایی نیز در زمینه ادبیات عرب داره. این مکان به یکی از اصلی ترین جاذبه های تفریحی و توریستی در شمال شهر شیراز و در جنوب دروازهٔ قرآن معروفه که هم اهالی هم مسافران ساعات خوشی رو آنجا تجربه می کنن.
بیشتر بخوانیدمسجد جامع یزد به شیوه یک ایوان در دل کویره که حدود ۱۰۰ سال و سه دوره بنا شده. پایه های اصلی مسجد رو ساسانیان و بنای فعلی مسجد، از لحاظ شیوه معماری متعلق به دو دوره موسوم به آذریه. بنای گنبد خانه متعلق به دوره ایلخانی و سر در رفیع مسجد متعلق به زمان شاهرخ و دوره تیموریه. این بنا از لحاظ خوابیدگی گنبد، سردر رفیع و بلند و همچنین کاشیکاری زیبا و منحصربه فرد، شهرت داره و فوق العاده زیباست.
بیشتر بخوانید
مجله خبری ، گردشگری آرتین
طراح گرافیک از این متن به عنوان عنصری از ترکیب بندی برای پر کردن صفحه و ارایه اولیه شکل ظاهری و کلی طرح سفارش گرفته شده استفاده می نماید تا از نظر گرافیکی نشانگر چگونگی نوع و اندازه فونت و ظاهر متن باشد.
فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.